DÜZCE / MERKEZ - Musababa Ortaokulu

Musababa’da Mevlid-i Nebi

26 Eylül Salı günü okulumuzun düzenlemiş olduğu Mevlid-i Nebi  programında Sevgili Peygamberimiz’i andık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan programda, öğrencilerimizin Kuran Tilaveti ve Okul Müdürümüz Sayın İsmail Tetik’in günün anlam ve önemine dair konuşmanın ardından  namazın önemini anlatan tiyatro oyunu, Efendimiz’i anlatan şiirler,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Meral Ayyıldız’ın “Uhud” başlıklı etkileyici konuşması, Müzik Öğretmenimiz Sayın Sabri Erol’un muhteşem keman dinletisi, Efendimiz’e Mektup yarışmasının ödül töreni ve ilahi koromuzun dinletisinin ardından programımız son buldu. Program sonrası okulumuzun bahçesinde Okul kermesi düzenlendi. Bu güzel günün kermesle taçlanması yardımlaşma ve iyiliğin önemini bir kez daha idrak etmemize vesile oldu. Bu anlamlı programı hazırlayan başta  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Meral Ayyıldız olmak üzere tüm emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve kermesimize katkı sağlayan değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

02-10-202302-10-202302-10-202302-10-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 09:14 - Görüntülenme: 216