DÜZCE / MERKEZ - Musababa Ortaokulu

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tablolarına örnek teşkil edecek tablolar yayımlandı.

Her ağaç bir anıt her ağaç yarına umut...

" #geleceğenefes #cumhuriyetenefes #milliağaçlandırmagünü

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında 11.11.2023 tarihinde saat 11.11'de "Cumhuriyete Nefes" sloganı ile Musababa köyünde fidan dikim etkinliği yapıldı.Valimiz Sayın Selçuk ASLAN,Düzce İl Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Emrullah AYDIN ve protokol üyeleri,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte fidanları toprakla buluşturdular.

Musababa’da Mevlid-i Nebi

Haz

"Less Screen Time, More Pages From Life"

Haz

Teknoloji Tasarım Dersi 7. ve 8. Sınıflar ürünleri okulumuzda sergilenmiştir. Başarılı ürünlerinden dolayı öğrencilerimizi ve ders öğretmeni Yasin AKAY'ı tebri ediyoruz.

Haz

2022 Yılı Musababa Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerini muhteşem bir Mezuniyet Töreni ile uğurladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda öğrencilerimizin gösterileri, eğlenceler ve konser ile sevinç ve coşku havasında kutlanmıştır. Emeği geçen tüm okul görevlilerini tebrik ederiz.

Mrt

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Bugün, zaferlerin en büyüğü, günlerin en anlamlısı olan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü idrak etmekteyiz.

"Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın.. "

Bu topraklar için tereddütsüz canını feda etmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu vatan sizlere minnettar.

Mrt

Çocuklarımızın zihinsel becerilerini keşfetmesine, muhakeme yeteneklerinin gelişmesine önem veriyoruz. Okulumuzda bu sürece desteklemek adına akıl ve zeka oyunlarımızın önemini vurgulayıp turnuvalarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Pi sayısı; bir dairenin çevresinin, o dairenin çapına olan oranını ifade eden bir matematik sabitidir. Yunanca çevre anlamına gelen περίμετρον kelimesinin ilk harfi olan π ile gösterilir. Pi sayısı, irrasyonel bir sayıdır. Ondalık tam bir sayı olarak bitmez (¼ = 0,25) ya da sonsuza kadar tekrar etmez (1,66666...).

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü 1988 yılından beri "DÜNYA Pİ GÜNÜ" olarak kutlanıyor.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM'de milli marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı, aziz milletimizin diriliş destanıdır. Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusunun, inancının sembolüdür.

Mrt

2022 yılı 01-07 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında "Tahliye Tatbikatı" okulumuz tarafından AFAD işbirliğinde, ülke genelinde 04/03/2022 tarihinde saat 10:00'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda yönetici ve öğretmenlere Düzca Eğitim Hareketi Projesi (DEHA) Hakkında bilgi verildi. Okulumuzda yapılacak olan projelere karar verildi ve çalışma komisyonu kuruldu.

Şbt

Okulumuzda 112 Acil Çağrı Merkezi Eğitimi Verildi. Artık tüm çağrı merkezleri tek numarada.

Ara

Hayrat Vakfı Yöneticisi Abdussamet ARSLAN hocamız okulumuzda öğrencilerimize "SEVGİ" konulu seminer verdi. Güler yüzlü hocamıza vermiş olduğu seminerden dolayı teşekkür ederiz.